Λίγα λόγια από τη Διοίκηση
Αγαπητοί φίλοι,
 
Η κατασκήνωση «Αναγέννηση» λειτουργώντας από το 1974 στον ελλαδικό χώρο υπό την διοίκηση της οικογένειας Κωνσταντινέα αποτελεί μία πρότυπη κατασκηνωτική μονάδα 50.000 τ.μ. με άρτια τεχνική υποδομή και σύγχρονες εγκαταστάσεις σε ένα φυσικό πευκόφυτο περιβάλλον.
 
Η Αναγέννηση βρίσκεται σε υψόμετρο 350μ. πάνω από τον Ευβοϊκό κόλπο συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα με μια ατέρμονη θέα. «Για τον λόγο αυτό ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ σημαίνει το ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΟΥ».
 
Κατά την κατασκηνωτική λειτουργία δουλεύουμε σε συνεργασία με το άριστα καταρτισμένο Επιτελείο μας με γνώμονα την αγάπη και την αφοσίωση στο ΠΑΙΔΙ έτσι ώστε να ενταχθεί στο κοινωνικό σύνολο, να δραστηριοποιηθεί, να απομονώσει ενδεχόμενους φόβους και ανασφάλειες, να αναγνωρίσει τυχόν ανεκμετάλλευτες πτυχές της προσωπικότητάς του, να δημιουργήσει νέες φιλίες και να αφουγκραστεί τις ανάγκες της ομαλής συνύπαρξης και της ομαδοποίησης συμβάλλοντας έτσι στην υγιή ανάπτυξη του ατόμου.
 
Ευχαριστούμε δε, για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια δίνοντας την δυνατότητα στην τρίτη γενιά να συνεχίσει το δύσκολο αυτό αλλά συνάμα ευχάριστο και δημιουργικό έργο.

Follow us:

Παιδικές Κατασκηνώσεις Κωνσταντινέα Α.Ε. © 2019
Χαλκοκονδύλη 5, Αθήνα, TK 10677 • Τηλέφωνα: 210 3301467/3301468